Под карантин приватна педијатриска амбуланта во Дебар

Единствената приватна педијатриска амбуланта, чиј персонал здравствена услуга пружа на деца од општините Дебар и Центар Жупа, во следните 14 дена ќе биде затворена.

„Од вработените имаме еден позитвен на коронаврус, останатите немаат симптоми, но мора да останат во 14-дневен карантин“, изјави за МИА Арбен Аголи, еден од педијатрите во амбулантата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.